Massageklinik valby sjove gamle danske ord

massageklinik valby sjove gamle danske ord

baggrunden for, at der overhovedet findes så pudsige bynavne. HJÆLP, husk at opdatere appen. Dette ordstof dækker rigssprogets almindelige ordforråd, herunder en del fagord med en vis almen udbredelse,. Ligesom Sprognævnet ikke kan afgøre hvilke ord der skal optages i sproget, kan Sprognævnet heller ikke bestemme hvilke ord der skal forsvinde fra sproget. Det kan kun sprogbrugerne. SÅDAN GØR. Formålet med listen var på opfordring fra en journalist - at sætte fokus på nogle ord der med en vis rimelighed kan siges at være på vej ud i udkanten af ordforrådet. Om måneden får du ubegrænset adgang til at se Dirch, Olsen Banden, Lille-Per og de andre danske klassikere, når du har lyst. Selvom et ord ikke står i Retskrivningsordbogen, kan det naturligvis sagtens eksistere i sproget alligevel. Der har i den seneste tid været en hel del debat i medierne om gamle ord som fx blegsotig, sysselsætte, fjæle, mødig, trættekær, halsstarrig, kålhøgen, døgenigt, gebommerlig og idelig. Man skal dog passe lidt på, hvis man begiver sig til Sverige, for på svensk hedder en taske nemlig en väska, og glemmer man det, kan man komme galt af sted. For ifølge ordbøger stammer det danske ord  taskenspiller nemlig fra tysk, hvor det tilsvarende ord er taschenspieler. Men på tysk betyder tasche foruden taske også lomme, så det er nok mere nærliggende at opfatte ordet med den betydning, at taskenspilleren skjuler noget i sin lomme. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet - så er du sikker på altid at få de bedste historier om dine favoritfilm på e-mail, og du får mulighed for at deltage i konkurrencer og filmarrangementer. I slutningen af 2012 skal den nye udgave af Retskrivningsordbogen efter planen udkomme, og det er naturligvis nødvendigt at opdatere ordbogen med de nye ord som er blevet en del af almensproget i de senere. Ud fra navnets moderne form skulle man tro at navnet var dannet til ordet lem, legemsdel, penis, men det er slet ikke tilfældet. Under alle omstændigheder kan man i litteraturen konstatere, at når ordet bliver brugt, handler det om en person, der holder noget skjult for omgivelserne. Dette arbejde er endnu ikke færdigt, og det er derfor for tidligt at sige med sikkerhed hvilke ord der ikke længere skal være med i ordbogen.

Massageklinik valby sjove gamle danske ord - Sjove gamle

Ordbetydning danish ledsage kort Et ganske kendt ord, som dog sjældent bruges mere, er ordet taskenspiller. Sengeløse»Endelsen - løse betyder oprindeligt lysning. Byen Tarm lå oprindeligt på en smal landtange ud i Skjern.«3. I middelalderen blev løse dog anvendt spottende i flere sammenhænge.
Harmony hamburg luder i horsens Escort nordjylland thai massage in næstved
Sara bro bryster amatør billeder Russiske kvinder dating thai hjørring
Tantra massage i jylland thai massage bredsten Woman søger mand denmark esbjerg chatdk pigesex historier
Denice klarskov tube anni fønsby nøgen 326
massageklinik valby sjove gamle danske ord Gamle ord i det danske sprog kan være en fornøjelig ting. Alle 43 ord på den udsendte liste er med i den nuværende retskrivningsordbog fra 2001, og de vil også være at finde i den kommende udgave, der for tiden er under udarbejdelse. Tarm»Tarm var i gamle dage et ord, man i højere grad end i dag anvendte til at beskrive et langt smalt og indsnævret stykke, for eksempel en lang gang. For ordet taske findes også i det svenske sprog, men er faktisk et slangudtryk for en letlevende kvinde eller en prostitueret. Lem »Det er navnet på en 4-5 danske landsbyer. Division gjorde dem til fodbold-darlings. Frankfri»Det er et stednavn, tantra massage med lingam shemale danmark som findes to steder på Fyn.

Kommentarer (1)

  1. massageklinik valby sjove gamle danske ord siger:

    Flere sjove gamle ord..

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *