Thai massage holbæk billig massagebriks

thai massage holbæk billig massagebriks

strækker kroppen, forklarer Da Samran. Hos os får du en grundig delbehandling, hvor vi arbejder specifikt med.eks nakkespændinger eller en lækker helkropsmassage inkl. Mormoderen var også jordemoder og brugte massagen til at lindre fødslen for kvinder, som fødte hjemme. Indehaver af den nye Da Thai Wellness i Nygade i Holbæk, Da Samran. Vi taler Dansk og Engelsk. Kommentarer, vi ønsker en åben og livlig debat på, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Under massagen ligger du på opvarmet briks i smukt dekorerede lokaler og hører afstressende musik i bedste lydkvalitet.

Da: Thai massage holbæk billig massagebriks

For at ophæve disse blokeringer bruger massøren både hænder, knæ, ben og fødder i massagen og bevæger også klienten igennem en serie af yoga-lignende strækninger. Der kan altid tages bad før og efter en behandling, vi byder også på noget koldt eller varmt at drikke efter behandlingen. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til s retningslinjer og gældende lovgivning. Lind blev oplært af sin mormor, fra hun var omkring 13 år gammel. Se billedserie, massøren bruger både hænder, knæ, ben og fødder i massagen og bevæger også klienten igennem en serie af yoga-lignende stræk. Ansigts- og hovedbundsmassage udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kræse om dig. Hos Holbæk Thai Wellness sætter vi traditionerne i højsædet og gør os umage for at du forlader os med ny og frisk energi. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. KOM OG BESØG OS, vi byder velkommen til vores hyggelige og opvarmede lokaler, hvert behandlingsrum har helt nye professionelle behandlingsbrikse med hul til hovedet og hvert lokale er udstyret med vandspil som giver dig den indre ro, perfekt til når du skal have en pause. thai massage holbæk billig massagebriks

Kommentarer (1)

  1. thai massage holbæk billig massagebriks siger:

    Velkommen til Da, thai, wellness massage. Vi er en traditionel thailandsk massageklinik. Tilbud på Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Wellness-massage.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *