Skandinavisk dyrepark eller ree park ingen piger

skandinavisk dyrepark eller ree park ingen piger

så stort turistområde. Og den var fuldstændig sin egen herre. Siku havde to dage før fået nye ting på sin legeplads. Vi ville spise til aftens på en rigtig hyggelig italiensk restaurant vi havde set i samme gård, som jeg tidligere har omtalt. Ikke engang en time så var vi på Sjælland! Skal nok skåne jer for alle mine granbilleder ;o) I dag skulle vi til Ree dyrepark.

Ree: Skandinavisk dyrepark eller ree park ingen piger

Tingene begyndte at lukke, og vi ville nyde vores aften på campingpladsen. Aftenen inden havde Niels siddet og tænkt over, at sandsynligheden for at blive ramt af en kogle var ekstremt lille. Det er jo ikke byens skyld at Cirkus Dannebrog er dumme. Vi tog resten af vinen fra maden med hjem til campingpladsen. Imødekommende og meget snaksalige. Fregatten Jylland, men inde på skibet. Det var bare lidt svært at gå i seng ikk. Han er nød til at blive vænnet fra, at have menneskelig fysisk kontakt.

Videos

Public Sex in a Parc with my best friend! FFM Amateur Couple LeoLulu Guest. skandinavisk dyrepark eller ree park ingen piger Som det nu hedder sig og bør med piger, skulle jeg jo selvfølgelig også lige ose lidt i butikkerne. Vores første dag ville vi bare inspicere området Tusse lidt rundt i byen, og se hvad de kunne byde. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, det er tilladt at have dyr på den måde. Vi fik hemmeligheden bag gennem servitricen ;o) Til hovedret fik min kæreste fisk og jeg fik pasta. Ind kommer vi altid o manden først. Klovne, artister, popkorn.

Kommentarer (1)

  1. skandinavisk dyrepark eller ree park ingen piger siger:

    Jeg har været i Ree Park. Skandinavisk Dyrepark har jeg været i. Ree Park - Ebeltoft Safari Skandinavisk.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *